CKEditor Sample
Jogi nyilatkozat

 

A honlap teljes tartalma az JKH Kft. tulajdona.

A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.

Az JKH Kft. nem vállal felelősséget a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért.

A JKH Kft. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő módosítására vagy kiegészítésére. Az JKH Kft. törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására. A JKH Kft. nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja a JKH Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt a JKH Kft. meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje.

A JKH Kft. az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezel, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.
Ügyfeleink személyes adatainak védelmét szolgálják a különböző adatbázisokhoz való társaságon belüli eltérő szintű hozzáférési jogosultságok is, amely eredményeként csak az erre kijelölt alkalmazottak jogosultak a személyes adatokhoz való hozzáférésre, mégpedig kizárólag tevékenységük ellátásához szükséges mértékben.

A felhasználók felelőssége a vírusok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a megtekintett weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek számítógépükre.
 
   
   

 

« Vissza